Nechápu a tápu

Nechápu a tápu

Anotace: co jsi kdysi řekl a co mi vrtá hlavou..

Sbírka: Věnováno TOMu klukOVI

Nálepku si mi dal made in Mattel,
co nekoupíš za pakatel.
Zmíňil jsi moje kluzké pohyby,
snad abys zničil moje pochyby.
Co je to vůbec za výraz "kluzké"?
Jsem snad slimák?
Kup si slamák
asi máš úžeh.

Prý bys se mnou spíš nechodil,
občas bys pár slov prohodil.
Flirtuješ a možná si jen hraješ.
Proč jsi ale tak nervózní?
Že bych byla tak famózní..?
To je ironie.
Možná spíš sarkasmus.
...
(Proč mě jen napadlo orgasmus?!?)
Autor Nussichoco, 19.11.2009
Přečteno 371x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí