Sonet o lásce

Sonet o lásce

Anotace: Sonet napsaný po romantické události...

Chtěl bych letět ke hvězdám,
protože tě moc rád mám.
Láska nebere, však dává víc,
nemají-li ji oba, nemají nic.

Avšak láska tvá
tíží nohy mé.
Obou nám to něco dá,
to je láska, ano, je.

Láska křádla má, nelétá však,
zemřeme-li oba, setkáme se pak.
Nemají na to, aby nás rozdělili.

Láska hory přenese, přejde poušť,
náboje nemám, však zmáčkl bych spušť.
Jen abychom spolu byli.
Autor drmoulak, 19.11.2009
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí