Je tma

Je tma

Anotace: Blíží se Vánoce a budou to už druhý bez něho....přišla na mě nějaká deprese,tak jsem se musela vypsat...

Je tma, po tváři mi stékají tisíce slz.
Je tma, tisíce kroků vzdálené vzpomínky jsou jen kousek mého snu.
Je tma, jen oblíbená hudba s texty, které se tak podobají mému životu tu zní a šeptají mi nechej smutek na zítra.
Je tma, protože v televizi dávají náš oblíbený film, to bylo dávno.
Je tma, ale můj příběh nekončí, jen ty jsi pryč.
Je tma a já jedu dál sama, jinak a jinde než jsem chtěla.
Je tma, už jen jedno světýlko z cigarety zbylo, kdysi zářily pokojem dvě.
Je tma a já chci vrátit čas a nehledat štěstí jen v děravých kapsách.
Je tma a ještě jednou naposledy bych si přála...
Ale je tma a i když na tebe stále myslím vím, že slzy, stesk, smutek i vztek jsou už zbytečné...
Autor Niky88, 20.11.2009
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí