Střepy

Střepy

Anotace: ..

Střepy z rozbitého zrcadla
zrcadla, ve kterým jsem viděla všechno,
všechno, co jsem si vysnila,
vysnila jsem si sluneční záři
záři, která oslnila mé srdce,
srdce, rozbolavěné střepy.
Autor Nykyta, 20.11.2009
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí