Když ochutnávám kapky deště

Když ochutnávám kapky deště

Anotace: o lásce....

Když ochutnávám kapky deště,
když miluji tě a chci ještě,
když zabloudím v mém rodném městě,
když kynu v láskyplném těstě

Je mi krásně, naději zas mám
Co budeš chtít, to ti dám.
Přesto tuším,že všechno nebude přesně jak jsem si přál
Já však toužím jenom potom abych tvé srdce hřál.

Když budeš srdce hřát i moje,
nebude válek, nebude boje.
Aspoň ne v našem světě
v krásném a navždy věčném létě

Tento svět věčně existovat bude
Jenže jednoho z nás teplo přestane bavit
A půjde se radši do jiného světa zchladit
A to všechno jenom kvůli nudě.

Teď ale na konec nesmím myslet
Jenom z lásky se radovat.
Letět ten krásný a kouzelný let
A přitom svoji lásku malovat.

Jenže každý let má turbulence,
a proto štětec nemůže přesně namalovat to co chtěl,
tím nastává čas pro ubulence,
protože neshoduje se mysl dvou tvořících těl.

Kdybych já tak nebyl ten ubulenec…
Autor Meliorist, 27.11.2005
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Bude to nejspíš tím, že neumím psát básničky...,
To jsem prostě já....:) DIKY

06.12.2005 22:48:00 | Meliorist

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí