Zas na dno

Zas na dno

Anotace: druhá stránka nevěry...

Dostals mě zas na dno
Posloucham písničky, co mi to všechno tak připomínaj
A schoulená pod dekou bezhlesně brečím
Cítim jak mě to někde uvnitř neuvěřitelně rve na kusy
Zahodila jsem svý zásady
Porušila co se dalo
Zradila svý přesvědčení
O nevěře
.
V jednu noc byla dokonce trojnásobná
Což se Ty ale nedozvíš
.
Nedokážu se Tě vzdát
Prostě nechci
Neschopna něco řešit
Nechci dávat ultimáta
Strach, že si vybereš ji
Neustálý čekání
Krátké okamžiky lásky
Vykoupení
Miluji Tě
A o to je to horší
Autor Ejí, 20.11.2009
Přečteno 362x
Tipy 13
Poslední tipující: bloodysunset, Divoženka1, JohnyD., ilona, Pythonissa__, WhiteSkull, susana načeva, Zefi, Mraveneček, Alfííík
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a to je život hluboce dýchej at tě neudusí

21.02.2010 07:09:00 | Divoženka1

Snad není potřeba něco dodávat. St.

18.01.2010 08:34:00 | Pythonissa__

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí