Právo na lásku..

Právo na lásku..

Anotace: Nevěřila bych jak takovej nudnej předmět jako je Právo, může být inspirativní ;)

Právo na život
- Právo na lásku..

Svoboda volného pohybu
- Takže přece jen můžu lítat?
bez hranic..
/bez křídel?/

Ochrana života a zdraví
- A taky srdce..

Ochrana cti
- Nebejt tou levnou sprostou
courou,
tvou nejmilejší hračkou
/která tě stejně časem omrzí/,
tou, která vždycky bude až
druhá,
"kamarádkou"
/vždyť kamarád taky rád/
milenkou..

Ochrana jména
- Jsem kdo jsem,
s mojí povahou,
s mým jménem.
Tak proč být "jen" tvoje
kočička, princezna,
brouček, andílek.. ?
Nazývej 'věci' pravým jménem
/a mě MÝM jménem/
nebo se snad bojíš?

..mohli jme na to bejt dva..
nechtěl's..
nevadí..
Autor Světluška =), 20.11.2009
Přečteno 440x
Tipy 6
Poslední tipující: Špáďa, Miroslav Možný, ilona, susana načeva, klajusenka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí