Šátek pro šelmu

Šátek pro šelmu

Anotace: :-)

V rámci Tvého vkusu
vybírám červený šátek,
s motivem čistě šelmovém.

Pochopitelně ke kráse Tvé,
k oblíbenosti módních značek,
beru na vědomí důležitost doplňků.

Ovážu Tebe šátkem tímto
na srozuměnou světu,
že ty jsi kořist jenom má.

Opatrně našlapuji ven z města,
hledám kaštanové oči šelmy,
abych svého milence obdarovat mohla.
Autor come-past, 20.11.2009
Přečteno 343x
Tipy 3
Poslední tipující: CORONATION, Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš teda dobře políčeno - lovu zdar!!

20.11.2009 20:39:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí