Pro Mildu(Méně osobní a univerzálnější název-Pro Tebe)

Pro Mildu(Méně osobní a univerzálnější název-Pro Tebe)

Anotace: Věnováno osobě(jenž o tom samozřejmě neví),která si v mém srdci vyhradila zvláštní místo,myslím,že pochopíte.Neřídila jsem se pravidly,ale srdcem a momentálními emocemi

Vzdám se šálku teplé kávy,
co bude má poslední.
Výměnou za trochu něhy
při seanci večerní,
kdy spočítáme hvězdy.

Při troše tvojí lásky,
vzdám se všeho,vzdám se sebe.
Nechci nebe,nechci nářky,
a spánek vyměním
za blízkost Tebe.

Jen jednou chci a to mi stačí,
cítit stisk tvé teplé dlaně
a mít pocit dlouhých let.
A Tvé oči,sledovat je,
ať už je to naposled.

Nechci moc,já chci jen šanci
Tvoje pochopení,
malé ujištění,
že láska je.
Však co když není?

Dám vše,co v sobě skrývám,
a není toho málo.
Však otázka stále zbývá.
,,Mildo,stojíš o to?“
Autor ShavoID, 20.11.2009
Přečteno 445x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, simsa, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska?
snad jen mezi zvířaty
bezbřehá
bezpomínečná

Ta člověčí

nesahá jí na paty

30.11.2009 15:13:00 | simsa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí