Zimní večer

Zimní večer

Anotace: okouzlená láskou*18*

Zimní večer plný krásných chvil,
já sedíc na laviččce, tys semnou byl,
z úst vyklouzávala krásná slůvka,
a polibek byl k tomu krásná vsuvka,

na obloze hledáme kousky třpytu,
které jsou ukryty v oblakovém krytu,
kloužeme očima po noční obloze
a už nesedíme v křečové poloze,

tvá ruka tiskne jemně mou,
a má chce být navždy jen s tou tvou,
pošeptej mi dovětky tvých citů,
snad nebudou patřit do doby dávných mýtů...

_______________________________________________________
je mi s tebou opravdu krásně,
z toho píši i roztoužené básně,
tato patří jenom tobě,
před týdnem, včera a bude patřit i v brzké době...
Autor Gamy, 27.11.2005
Přečteno 449x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

A takhle to dopadá, když si někdo myslí, že někoho fakt dobře zná, přitom...."skutek utek"
Nesuďtě jen prvním pohledem, nestojí to za to.

28.11.2005 22:08:00 | Gamy

Děkuji Táničko, asi proto protože včerejší večer opravdu stál "za to" :D

27.11.2005 19:02:00 | Gamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí