Touha

Touha

Anotace: zamilovaní

Jsemm hladový po Tvém smíchu
nechci být v tichu
chci slyšet ten Tvůj smích
má lásko
vrať se mi
ať spojí se opět naše pohledy
ať spojí se opět naše těla
proč tolik daleká jsi
tak daleká
má milá
připluj mi do snu
má lásko
abych v noci s Tebou se hřál
připluj má touho
chci s tebou užívat si
noční ráj
tolik jsou prázdné
mé dlaně
tolik dotyků chtěj opět mít
těch kilometrů co nás
dělí
dá se to vůbec
přežít?
bol,ten je vítěz
této chvíle
kdy opět radovat se bude
smích
už zbývá snad jen míle
zas budem spolu
jak v oblacích
dočkám se
a budu si Tě hýčkat
na ústa položím svůj květ
co tolik máš ráda
má milá
už brzy budeš opět cítit
můj dech
Autor Quigleika, 21.11.2009
Přečteno 512x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, carodejka, Sweet KiWi, vodnař, enigman, Mbonita, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Působivá, líbí...*:)

29.05.2011 18:53:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí