Záblesk

Záblesk

Anotace: nic víc.

Z nového světa přišla zpráva
Ten vyvolený co rady dává
On začal vidět nevídané
Na vlnách v moři nepopsané

Jak každý kdo to uvidí
Šok má z toho co neviděl
Když není možnost vídat dál
Raději hned by zkameněl

Nahoru dolů tíseň křik
Z hrdla již nejde ani vzlyk
Když příležitost uteče
Střez svoje kroky člověče

Na břehu moře stojíš sám.
Autor Taur, 21.11.2009
Přečteno 391x
Tipy 7
Poslední tipující: Mraveneček, Paulín, bejbyyyy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné dílko ST.

21.11.2009 18:02:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí