Smíš

Smíš

Anotace: krátká básnička pro dlouhu chvíli

Smíš mne chytat do sítí
Smíš mi cestu rozsvítit
Rozeznáš mne mezi keři
Smíš tak vzdušně vonět peřím
Jehla,která našla nit

Smíš se rovnat plameňákům
rychlé šelmě,vlčím mákům
Ukázat mi hebkou kůži
Smíš mi z peřin utkat růži
Otevřu Ti vrátka klece
Slib,že příjdeš další večer
Autor older, 27.11.2005
Přečteno 717x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí