Půlnoc

Půlnoc

Svítá, vstáváš, Tvojí vůni lehce vnímám
Sen byl to tvůj, o kterém se mi stále zdá
Už mám těch pár fotek, kterými Tě snímám.

Chci půlnoc zpátky vzít
Aspoň přáním
Půlnoc, Tvá ústa, snít
Zas jen zdáním?

Už mi zase v hlavě proudí tep Tvůj
Možná, že den zas začíná, tak stůj
Už je v nás zase čas naší lásky, most pálím.

Obyčej ne, jenom taje a zázraky zkoušíš
Den barevný, v rukách máš ten přelud duhový
Jsem víc než král, a jen hvězdy Ti to poví.

Chci půlnoc zpátky vzít
Aspoň přáním
Půlnoc, Tvá ústa, snít
Zas jen zdáním?

Jsi má růže, o Tvé trny jsem se teď říz´
Vůně medu, sladkých květů a smutných bříz
Nech už být prázdný byt
Ve kterém se chceš ukrýt.

Chci půlnoc zpátky vzít
Aspoň přáním
Půlnoc, Tvá ústa, snít
Zas jen zdáním?
Autor Zasněný básník, 21.11.2009
Přečteno 493x
Tipy 17
Poslední tipující: Vlk v rouše, padající do neznáma, majdik 2, Mbonita, Dev_LATea_princess, labuť, Maura, bejbyyyy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná... Taky chci nejednu půlnoc vrátit...

22.11.2009 11:18:00 | Dev_LATea_princess

..tiez by som chcela..

21.11.2009 21:04:00 | bejbyyyy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí