Láska umírá na pravdu...

Láska umírá na pravdu...

Anotace: ...

Láska je křehká avšak silná,
je to třpitivá víra,
však na pravdu je neomilná,
a potom v bolestech umírá...

Můžeš hodně získat i ztratit,
probouzí v tobě všechen cit,
avšak co je pryč nemůžeš vrátit,
a tak je čas dál jít...

Na lásku se neumírá,
na toto zapomeň a nedej,
bez lásky všechno v tobě zhírá,
a tak ji ve svém životě hledej...
Autor Lukika, 27.11.2005
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taková básnička úvaha, není to špatný...ne fakt není, naopak je to dost dobrý:)

21.03.2006 06:35:00 | Infinitus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí