Láska...Muj cit

Láska...Muj cit

Anotace: co já chápu pod pojmem Láska??

Znám tisíce pocitů
a všechny umím popsat.
Však pro jeden z tisíců,
nemůžu ráno dospat!

Jde za mnou jako stín
nebo jako mráz.
Vypadá tak mile,
zná ho dobře každý z Nás!

Miluji ho
a zároven nenávidím.
S ním žiju jen pro Dominika,
ostatní o něj ráda šidím!

Když je Ten pravý na blízku
Můj pocit krásně hřeje,
ale když je daleko,
jistotu mi bere!

I přes všechny špatnosti
mám velikánský sen...
...Můj pocit mít v srdci
a nepustit jej ven!
Autor Bereniké, 21.11.2009
Přečteno 403x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí