Smuteční

Smuteční

Anotace: a na bílou kůži ti napíšu tuží : PROČ?

Sbírka: Koloběh lásky

Sic dnes smutně kouká z okna,
dávno ví,že zítra
NEPŘIJDE...
Tak nepropadá panice
a radši stromy objímá.
Jenže těch moc není
v okolí citů
NEMOCNICE.
Odvážej ji tedy na záchytku vztahovou,
kde umírá na bolest srdeční svalovou.

A jemu je to nejspíš jedno.
Autor urcite.me.neznas, 21.11.2009
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí