Střep

Střep

Anotace: prostě střep

Spadl mi do oka střep
příjemně to bolí
ať myslím na cokoliv
v hlavě jedinou myšlenku mám
spadl mi do oka střep
nic jiného nevnímám
spadl mi do oka střep
nevím odkud se vzal
jakobych spal
a krásný sen nechal si zdát
spadl mi do oka střep
mám tuhle bolest rád
spadl ti do oka střep
příjemně tě bolí
ať myslíš na cokoliv
v srdci jediná láska je
spadl ti do oka střep
bude sladká až dozraje
spadl ti do oka střep
ta láska bude navždy
a v to doufá každý
kéž pravda by to byla
spadl ti do oka střep
kéž by láska nás přežila
Autor Manni3, 22.11.2009
Přečteno 409x
Tipy 2
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí