Nezkrotná vášeň

Nezkrotná vášeň

Anotace: ...pro tebe, Nikolko, jenom pro tebe !!

Už ti někdo napsal báseň?,
jestli ne, tak poslouchej,
rozvinu v ní jednu vášeň,
nejeden verš bude překrásnej.

Krásné psaní o jedné slečně,
chuť ji poznat, však nebude tu věčně.

Oči, v kterých vidíš pravdu,
a rty, z kterých cítíš touhu,
to vše, když najednou ochutnáš,
s pocitem hrdiny, najednou usínáš!

Její teplo a překrásná vůně,
úsměv, jak roztomilé slůně,
uši, která člověka poslouchaj,
a nohy, které nikam nespěchaj,
to vše tak nádherně ladí,
nejen já, ba i ostatní to vědí.

Baví mě, pozorovat ty nádherné tvary,
baví mě, hrát si s krásnými slovy,
baví-li tebe, číst si tyhle řádky,
řekni básníkovy, co nemá rád hádky,
s pokorou a úctou, pro tebe,
s úsměvem a odvahou, nesměle ...... napíše!
Autor Bajčik, 22.11.2009
Přečteno 558x
Tipy 3
Poslední tipující: Sladkalu, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Já si myslím, že totok velice osloví. Moc hezké, velmi dobře čtivé, je to jasné, výstižné a mně to ohromilo. ST!

03.09.2010 09:20:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí