Čaro lásky

Čaro lásky

Anotace: .. Jupiterov mesiac Callisto

Kde si skvele zakorčuľovať?
mám tip - čo tak mesiac Callisto?
srieň zotriem z očí, z pier inovať
dovedie ma k nemu naisto

túžba preháňať sa po ľade
kto by odolal pokušeniu
križovať guľou kade tade
vystaviť jej ľad ostria treniu

blýskavých korčúľ na dvoch nohách
rýchlosťou svetla, krasojazdu
chceš si tiež skúsiť? máš vo vlohách
tanec na ľade, telo z plastu?

tak nezaváhaj, obom v páre
z rýh triešť sa zaiskrí spopod nôh
telo pri tele v lásky čare..
nevieš, či nie je to o nás dvoch?
Autor Petbab, 22.11.2009
Přečteno 553x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, bejbyyyy, Psavec, Simísek, Mbonita, Květka Š., labuť, Kubino 2, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné čaro lásky...moc pěkné ST.

23.11.2009 06:26:00 | Acham

Jen aby měsíce Io, Europa a Ganymed nežárlily.

22.11.2009 22:06:00 | Psavec

..telo pri tele..

22.11.2009 21:54:00 | Simísek

Krásná!

22.11.2009 17:21:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí