Chyba

Chyba

Anotace: Hodně lidí zná ten pocit..

Kdo chybu udělal,
kdo štěstí si sám vzal,
se snaží otočit a jít si svou cestou dál.
Bolest a výčitky teď má,
on neví že je jejího srdce král.
Slzy tečou, minuty se vlečou,
čas to vše v rukou má.
Ona vzpomínky přehrává si natisíckrát,
Prosit ho nebude,
snad štěstí najde si,
po boku druhé štastně si půjde.
Autor sabisa, 22.11.2009
Přečteno 314x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ona po boku druhé...tip

22.11.2009 19:54:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí