zhrzená

zhrzená

Anotace: ---

Kdoví proč, a z jakého důvodu,
Těším se na Tvůj smích,
Ve Tvých očích vídám noční oblohu,
A líbat Tě není hřích,

Znám Tě třetí den,
Touhu svou však nezkrotím,
Chci být s Tebou jen,
jinak život svůj jen protrpím,

Koukni z okna je tam svět,
Je tam celej, a je tam TEĎ!

Celej svět je náš!
Jsi tak krásná, když,...
když si život užíváš...
Autor Peaceter, 22.11.2009
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: dream in emptiness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný...těším se na další

24.11.2009 13:18:00 | MorrisonJim

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí