Kapka vody

Kapka vody

Anotace: Již dávno je tomu a ty to víš

Na dlani mám kapku vody,
čekám až se vypaří,
vím dávno, že moje dlaň chladná je
na co pak čekat
na zázraky,
kdy srdce, teplem vyhraje?
Studený úsměv, studený pohled,
ten krásný pohled co byl náš,
studený úsměv, studený pohled
a tys mi říkal, tak se snaž.
Jenže ta slova, co jsi říkal
již tenkrát tolik chladné byly
a já padala stále níž,
jenže ta slova co jsi říkal
již tenkrát tolik chladné byly…
smutno je, smutno a ty to víš!
Autor jaroslava anna, 23.11.2009
Přečteno 417x
Tipy 4
Poslední tipující: Agatka, Mbonita, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí