Tanec

Tanec

Anotace: ...snad života

Do prvého polibku
byla jen krásnou neznámou,
co jen po očku z dál pozoroval jsem
a díval na její roztomile uspokojivý
úsměv.

Komparsem na lásku v životě
před pódiem sněží chvála,
jen stehna přitiskla se ke stehnům
a boky na parketu vedle sebe
se chvějí.

Do očí ani jedinkrát se nepodívat
kouzlo mohlo by být zrušeno,
pak jen ústa přitisknout k vlasům
a oddávat se snění za zavřenými víčky.

Že tvé srdce není dnes pro mé,
vždyť parket má temné kouty,
jak život po dnešním večeru,
kdy přítel jen se na tebe dívá.

Krok sem, krok tam,
dýchej, já dýchám,
krok sem, krok tam,
ke tmě blíž,
líbej, já líbám…
Autor Láďa, 23.11.2009
Přečteno 279x
Tipy 7
Poslední tipující: Špáďa, Mraveneček, Bíša, ziriant, labuť, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pár tónů v tichu
A ševelení srdcí
Pohyby těl
Co hudba má ve své

Moci

23.11.2009 12:04:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí