Miluju...:o)

Miluju...:o)

Anotace: ...

Miluju ten pocit v srdci, když máš někoho rád,
miluju to štěstí v duši a to když se chci smát...
Miluju, když život mi působí radost,
ale nesnáším slabost a starost...
Miluju to, když můžu být veselá,
když mi vůbec nic trable v životě nedělá...
Občas miluju i to, co nemůžu mít,
ale baví mě o tom alespoň snít...
Miluju sebe a miluju svět,
miluju tebe a chci tě teď hned...
Autor beruška.andílek, 23.11.2009
Přečteno 681x
Tipy 1
Poslední tipující: NováEli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí