Nevěra

Nevěra

Anotace: ***

Bylo to šílené,
touhou jsi řval,
hry lásky nevěrné,
ďábel se smál.

Těla se spojila,
tančily stíny,
duše se kroutila,
vrchol je jiný.

Záplava v údolí,
vichřice v horách,
ty můžeš kamkoli,
pátrat ve štolách.

Spadli jsme do pekla,
oheň kolem nás,
už jsem se zasekla,
čeká další sráz.
Autor NováEli, 23.11.2009
Přečteno 328x
Tipy 8
Poslední tipující: strawbery, Kars, CORONATION, Květka Š., bobi bobie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta nevěra byla jak sopka,
nedá se uhasit
její láva když tě potká
ST

29.11.2009 17:58:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí