Jsme lidé nebo tanečníci?

Jsme lidé nebo tanečníci?

Anotace: o5 inspirováno tanečními :)

Tančíme.
Otočky jedna za druhou.
Spektra maj barvu duhovou.
Srdce se mění v repráky.
Zakryjem všechny rozpaky.
Duc, duc, duc.

Dešťové kapky nám nevadí,
tvá ruka tu mou hledá v naději,
lehce mě pohladí.
Vypnu mozek.
...
Raději
Autor Nussichoco, 23.11.2009
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Květka Š., Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí