Za oknem

Za oknem

Anotace: ...

stála tam,
před jeho dmem,
stála tam,
pod vysokým stromem,
stála tam,
a mokly ji vlasy,
stála tam,
neslyšela hlasy,
stála tam,
oči plné černě,
stála tam,
čekala....věrně

stála tam,
srdce jí bylo,
stála tam,
a z nebe pořád lilo,
stála tam,
a přes stíny závěsů,
stála tam,
poznala nevěru,
stála tam,
na okno hledíce,
stála tam,
on hladil jiné líce,
stála tam,
brečet nemohla,
stála tam,
na křik se nezmohla..

ruce si opřela a byla do zdi,
klouby do krve,
neslyšel prozby,

seděla na schodech,
od jeho bytu,
seděla na schodech,
už neměla citu,
seděla na schodech,
srdce jí chřadlo,
seděla na schodech,
vzala střep....snadno...
Autor BlackAngel, 23.11.2009
Přečteno 357x
Tipy 7
Poslední tipující: susana načeva, synanceia, Mraveneček, majdik 2, smartonka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úchvatné, až z toho mrazí.
Jediné co bych vytkla je, že srdce bilo a bila do zdi.. to tvrdé y rve uši.

27.11.2009 22:01:00 | synanceia

kdysi dávno jsem taky tak stála a čekala:(

25.11.2009 16:05:00 | Mraveneček

moc povedená ale smutná básnička ale fakt povedená

23.11.2009 19:13:00 | majdik 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí