Pouto lásky

Pouto lásky

Anotace: ********************

Sbírka: TAK

Kraj laskavosti dal ti život,
na nitkách vzešenosti ubíháš,
Ty něho vtisklá do náruče,
zákonům lásky podléháš...

Jemnost ti byla přisouzena,
půvaby kráčí před tebou,
Ty duho z mlhy narozena,
písněmi květů za hradbou....

Ve shluku sladké minulosti,
cítit je vůně padlých žen,
oplývám citem marnivosti,
umírám touhou zasažen....

Polibek rtů zrcadlení,
do tvého nitra ukrývám,
semknuté chutě omámení,
vzdálené našim představám......
Autor PANGÁSIUS, 23.11.2009
Přečteno 848x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Labanda, hauskaa, dandelion-meadow, Nussichoco, Koza, jita.1965, JED, Roman.Tycka, Špáďa, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezké vyznání lásky...*:)

22.06.2011 20:21:00 | PIPSQUEAK

st klaním se tvým veršům a vybraným slovům, jsi nejlepší z nejlepších ;-)

24.05.2010 03:58:00 | Labanda

Jsi mistr. ST

20.01.2010 17:52:00 | Koza

Krásně plyne .. ST!

12.01.2010 20:53:00 | jita.1965

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí