Zamilovaná

Zamilovaná

Anotace: Nález :)

Pozoruju ptáky,
letící nad mraky
a lehko je mi,
že bych mohla klidně lítat s nimi.

Našla jsem kousek nebe
prosvítající skrz stromy.
Našla jsem Tebe...
Teď už se mi srdce nezlomí.

Dostala jsem pusu,
sladkou jako med,
o které jsem snila,
co je světem svět.

Za ruku Tě držím
a už se Tě nevzdám.
Navždy s Tebou vydržím -
už se Ti nezdám...
Autor A'tuin, 23.11.2009
Přečteno 674x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Giginka, Bereniké
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí