Oznámení

Oznámení

Anotace: :o)

Vzduchem se šíří dobrá zpráva,
snad nikdo kvůli ní nenadává.
Holub, vrabec, zkrátka každý
ví, že spolu už zůstanem navždy.

A i kdyby někdo něco proti měl,
bude mít smůlu, jako by to nevěděl.
Nebudeme se ho na nic ptát,
spolu se nemůžeme ničeho bát.

Až budem spolu chytat sluneční zář,
budeme vědět, že život byl lhář,
až budem spolu chutnat jabka z Ráje,
budeme vědět, že Láska nesmrtelná je.
Autor A'tuin, 23.11.2009
Přečteno 436x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Pevya, Giginka, Elisha
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

20.04.2010 23:35:00 | Bíša

=)

15.12.2009 16:04:00 | Giginka

Beru na vědomí

23.11.2009 18:22:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí