Hic sunt leones

Hic sunt leones

Anotace: mysli!

Tady jsou lvi
(řeklas)
a moje srdce kývlo na souhlas

Bílé místo na mapách
prázdno
ticho
. . . . jen bušení tamtamů
tam kde jsou lvi

Tady jsou lvi
poklepalas mi na srdce
možná kdybys ho zmáčkla vyteče z něj trocha šťávy
uroní slzu
Jen nemačkej moc prudce ať neporaníš černoušky na lovu

Oni totiž neví že neexistujou
Autor Bůchví..., 23.11.2009
Přečteno 335x
Tipy 4
Poslední tipující: yourqueen, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To bys měl věnovat Láďovi, zasr. romantikovi***

23.11.2009 19:42:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí