Na třetí pokus

Na třetí pokus

Anotace: .

Až mě na třetí pokus odstřelí,
za to, že jsem uvěřil životu,
pak můžou na můj žulovej transparent
(v poli žulovejch transparentů) napsat:

Dostali jsem ho dřív, než mohl nakazit
většinu populace (pandémie, víte?)
Nebo rozptýlej můj nasládlej popel
Na hladinu zatuchlýho rybníka?

Tlustý kapři budou z vody vystrkovat
svoje ukecaný huby snažíce se polykat
ten horkej popel. Aspoň ten
život ochutnat, když už nic jinýho.

Víte, jak to myslím?
Autor Tecka 2, 23.11.2009
Přečteno 306x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Lady Carmila- Políbená mlhou..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ani ne :) ale je to strašně dobé...úžasné obraty, a vztáhla jsem si to k sobě :)

23.11.2009 20:09:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí