Tajemství

Tajemství

Anotace: Hledáš klid??

Tajemství

Bílý papír bez řádků
čistý jak z růže květ
nechce říci pohádku
nezná ještě svět

Moje ruka svými verši
panenství jeho krátí
chce napsat kousek života
kousek sebe dát ti

Jeho melodie je známá
snad zdá se ti pořád stejná
v ní ty jsi pořád sama
a mě jen psát tu zbývá

Vždy pár stejných řádek
jen slova se místy mění
mé pero skrývá hádanek
my pořád nebudeme stejní

Čas nejmocnější vládce
časem se i rány hojí
ta má se však neléčí
ta pořád stejně bolí
Autor slamtron, 27.11.2005
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je Jiříku krásně napsaná, bolavá však velice, věřím, že se tvá rána přeci jen někdy zahojí

27.11.2005 22:15:00 | Kubino 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí