rány z lásky

rány z lásky

Anotace: každý to někdy cítil... bodne praskne a pak krvácí

prach sype se na rány z lásky
čerstvé a bolavé...
jako střepy v srdci.

tak mi poraďte!
lék na bolest...
vyložte karty! já chci se ptát...
jaké jsou nejhorší rány z lásky?

Milovat více než svůj život.
mít černé potoky v líci?
milovat vznícený troud.
srdce a oči prosící?
štěněčí, z lásky...
a né ty oči tvojí krásky, co chvílema proklínáš?
tiše, a já to stejně vím.

prach sype se, až zšedivý co krvácelo.
touha line se tam, kde bývalo mé tělo.

tak poslouchám to svý srdce bolavý
a říkám si...
jsou i horší rány z lásky!
Autor Gwladus, 23.11.2009
Přečteno 501x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí