Osmikráska

Osmikráska

Anotace: Dospíváme. Někteří pomaleji, někteří rychleji a s námi roste i naše láska....

Tvé oči,
Země se točí.
Slzy kanou po lících,
zbylo tu světlo po svících.


Osmá kráska, má láska,
jediná osmikráska.
Supernova, nová,
tak snová.


Osmý div světa,
stačí jedna věta.
Hvězda, co oblohou se řítí.
A přesto tak drobné kvítí.


Jsi moje krásná, nezkušenná.
Moje malá žena.
Autor Tere.SKA, 23.11.2009
Přečteno 412x
Tipy 1
Poslední tipující: klajusenka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí