JSI EXCENTRICKÝ ZATRACENÝ SEXY SYMBOL

JSI EXCENTRICKÝ ZATRACENÝ SEXY SYMBOL

Anotace: Jsi všechno a neustále mě inspiruješ a zajímá mě všechno okolo tebe, protože to stojí za zmínku.Chci tě pochopit, chci na tebe přijít...

JSI EXCENTRICKÝ ZATRACENÝ SEXY SYMBOL

Za hranicemi všeho a veškera...
Jsi tak bezprostřední, jsi tak samým sebou...
Jsi rebel, mír, sebedůvěra...
Jak chutná nebe?Jaké to je ... být tebou?

Ty lovče žen!
Princi, co splníš každé přání...
Víš dobře, že chvíle s tebou je sen...
Co skutečnost změní k nepoznání.

Jsi ten, co sám sebe tak těžce zvládá...
Jsi ten neodolatelný, jež v požitcích si libuje...
Nevím příteli... Já Tě mám ráda.
A ona Tě dokonce miluje!

Já vím, že to dobré máš hluboko v sobě.
Když mi o Tě vyprávěla, oněměla jsem...
Ona je středník, příčina, skrytá zhrzenost v tobě...
Ale já jsem jenom, jaká jsem...

Ty dýcháš, žiješ, miluješ...
A já jen chvíli budu ztrácet dech..
Protože Ty máš rozum v rozkroku a srdce taktéž v kalhotech.

Byla jsem v prvním stádiu zamilování...
Já si vás nevybírám.. to jen vy mě!
Podlehla jsem tvému dojímavému vyjadřování...
Konsternoval jsi mě.

Dohání mne k šílenství, jak dokážeš zbytečně naslibovat...
Jsem překvapivá a Ty sebestředný, nashledanou pane...
Zesměšněná věta: "Chtěl bych se do tebe zamilovat..."
( " A modlím se k Bohu, ať se fakticky tak stane. " )

Tvůj fascinující příběh!
Autor Turmalina, 27.11.2005
Přečteno 384x
Tipy 2
Poslední tipující: Breakthru
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Štěstí a lásku, radost a něhu
ať Tobě přinese vánoční sen.
Mé přání najdeš na vločce sněhu
zachyť ji do dlaní na Štědrý den.

...Tobě ze srdce
Vlkodlak ;-))

22.12.2005 15:30:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč

Asi si jím hodně fascinovaná.není to špatný,máš dobře volená slova.

28.11.2005 09:33:00 | ANT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí