Štěstí

Štěstí

Anotace: ....

S úsměvem na rtech usínám, s úsměvem na rtech se probouzím, oči ani nezavírám, jejich záře se přes víčka protlačí.
Září z nich štěstí, láska veliká, realita mi někam utíká.
Dostávám se mimo prostor a čas, jsem opravdu šťastná, když u mě jsi, když se mě dotýkáš.
Lásko bez tebe už nechci být, těším se na to, jak spolu budem žít.
Na každý den, co mě s tebou čeká, kdy každý problém co snadno vyřešit se dá.
Těším se na společné noci, kdy stoupat do nebe budu a nemusím mít strach, že pád mi hrozí.
S tebou jsem nejšťasnější na světě, teď můžu s jistotou říct, LÁSKO, já moc MILUJI TĚ!
Autor LuLuS, 24.11.2009
Přečteno 556x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí