Zakázané ovoce

Zakázané ovoce

Anotace: ...přesto po něm tolik toužím

Ležíš vedle mě, usmíváš se, držíš mě za ruku, tvůj pohled mě svádí, není úniku.
Chci se tě dotýkat, hladit tě po tváři, jsi sladký tvé oči touhou září.
Jsem ve tvé moci, chci jít s tebou dnešní nocí, zítřejším dnem, chci jít s tebou životem.
Je to krásný vedle tebe být, tak proč tolik překážek náš vztah musí mít.
Toužím po tobě den ode dne víc, proč mi všichni brání šťasná být?
Těžko se mým dobrým úmyslům věří, když ty jsi tak strašně mladý, já však tebe ráda mám a věk? ten do pozadí posouvám. Není přece důležitý, poslouchám srdce a to se krásně cítí.
Stačí nám jen šanci dát, my vám chceme dokázat, že lásku, co v nás dvou je, mohli bysme rozdávat....
Až jednou přijdou temné mraky, co spustí na nás hromy blesky, my je odeženem rychle pryč, ve dvou se to totiž táhne líp.
Autor LuLuS, 24.11.2009
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí