Bříza se chvěje pod Tvým dechem.

Bříza se chvěje pod Tvým dechem.

Anotace: Ty sis mě šelmičko ochočil....

Bříza se chvěje pod Tvým dechem.
Ve větvých splétá zákeřný pavouk svou
past na své ubohé oběti.
Házíš lasem po tmavé klisničce s bílou lysinkou
na čele.
Pomalu jí utaháváš uzdu a ona krotne a krotne.....
Autor Labanda, 24.11.2009
Přečteno 272x
Tipy 13
Poslední tipující: divoska_jaja, bejbyyyy, harmony, hašlerka, Kapka, Bíša, enigman, Mbonita, Maura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí