Není to dlouho co stával jsem v dešti

Není to dlouho co stával jsem v dešti

Anotace: stane se.. :D

Není to tak dlouho co stával jsem v dešti
pak vysvitlo slunce a přilétlo štěstí
Bylo to v srpnu - ja odhodil jsem rýč
nechtěl jsem už kopat hroby
noční můry odlétly jak ptáci pryč
A od té horké letní doby
miluju tě víc než Měsíc svoje hvězdy
nebo moře svoje břehy
Třeba bude teď už jednou pro vždy
život s tebou jen plný něhy...
Autor Chašmodský, 24.11.2009
Přečteno 364x
Tipy 3
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

je to mužné a něžné
krásné,jasné
neodolatelné vyznání..

ST

24.11.2009 12:26:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí