Hříchy

Hříchy

Anotace: Březen 2009

Za zradu se pyká,
odměnou za ni člověče,
budiž ti věčnost ticha.

Nevěra se neodpouští,
pokud se jí dopustíš,
ať krev se ti z dutin spouští.

Pokud někomu lžeš,
človíčku můj milý,
odsouzen k zatracení u té osoby jseš.

Avšak věz že hřích největší je láska,
pokud ji někomu dáš,
dříve nebo později okusíš,
jaké to je, když srdce ti praská.
Autor Emil S-c-l-a-v-i-u-s, 24.11.2009
Přečteno 383x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí