Světýlko

Světýlko

Anotace: ...

Už začíná noc,
tmy je všude moc.
Však tam, kde slunce zachází,
ze srdce světýlko vychází.
Září v něm láska veliká,
taková, která i tmu celou překrývá.
Ta láska patří tobě,
to ty víš.
Miluji tě hodně,
co víc říct...
Autor little_angel, 25.11.2009
Přečteno 347x
Tipy 4
Poslední tipující: Miroslav Možný, susana načeva, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí