Iwanka :)

Iwanka :)

Anotace: pro miláčka

Iwanka je jméno tvé,
to slovo je fakt překrásné.
Zlatko moje mám ťe rád,
keď neškrtíš ma buďem sa báť.
Andělík moj milý seš,
ale to ty už dávno vieš.
Chcel by som aj jeden raz,
objímat tvoj prekrásný pas.
Milujem keď píšeš raz a raz,
však chcel by som znať aj tvoj hlas.
Prejem ti nejkrajšé sny,
miláček moj si len TY !
Autor Sloow, 26.11.2009
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí