láska je poezie

láska je poezie

Anotace: když touha píše za vás

tak zase prsty se po dlouhé době zeširoka roztančily,
asi proto, aby potichu jak jen to jde mě samotnému vyčinily
písmenko k písmenku zase skládá,
ta co v duši mé se uhnízdila, ta co do snů se mi vkrádá...
nemoc všech básníků,
jediným lékem léčitelná...
milováním...
Autor Lupinus, 31.10.2004
Přečteno 781x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí