Řeč těla

Řeč těla

Anotace: nejen slovy musíme nutně dorozumívat, že:-P...

Pohledy, které mě odzbrojí.
Doteky, které mě osloví.
Gesta, která mě rozlobí.
Polibky, které mě ohromí.

Tvé tělo má vždy co říct,
mlčet ani neumí.
Mé rty tvé šíji napoví
že vše ti z lásky oplatím!
Autor Bereniké, 26.11.2009
Přečteno 382x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí