Kolotoč

Kolotoč

Anotace: .

Stojím u kolotoče,
na kterým se proháněj ženský píči.
Každou chvilku kolem mě nějaká prolítne,
ale než se po ní stihnu natáhnout, je pryč.
A i když vím, že kdybych se líp postavil,
kdybych se líp připravil,
tak bych si jednu z nich dokázal utrhnout.
Jenže já tam dál stojím jako blbec
a bláhově natahuju třesoucí se ruce po každým klíně,
kterej na mě vrhne svůj vlhkej stín.
Autor Tecka 2, 26.11.2009
Přečteno 266x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nesereš se s tím. Život s Tebou taky ne. Bukowski by z Tebe měl radost, není to pro každého, ale je v tom pravda.***

26.11.2009 19:58:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí