Když tu nejsi

Když tu nejsi

Anotace: ...když tu nejsi jsou rána jiná a nemám je ráda...

Tak moc se bráním
proklouznout
dnešním ránem
nepovšimnuta…

I rosa na květině vyzývavě svítí
a bílé nestoudno se dere
ve spodničkách kopretin
na světlo rozjitřené
horkým vzduchem

Na povrchu těla
omamně voní kůže
posetá pihami
a tolik bez zábran
jsou ústa chtivá doteků

Ale není tu nikdo,
kdo by sdílel úprk
od samoty k splynutí,
a tak jen horce stéká ráno
ve fontáně rozbřesku…
Autor Early Riser 1, 26.11.2009
Přečteno 513x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí