Šíleně mi chybíš

Šíleně mi chybíš

Anotace: ...

Tak co s tím uděláme, když obě hrdla se mi svírají
a touhy mé po Tobě právě krutě zmírají
nakrm mě Láskou svou na nějaký čas
ať Ti dám na chvíli pokoj a netrápím se zas
rozmazluj mě, miluju to a nikdy jsem to neznala
až teď, když Tebe, Giovanni, jsem potkala
představa, že vrátí se někdy časy bez Tebe
je jako dívat se do krtince místo hledět na nebe
přisaj se ústy a vysaj mě jako pijavice
až se mi vyhrnou ryflí obě nohavice
líbej mě a tiskni, že písknu jako myška lapená v pasti
ať umřu v Tvém náručí s požehnáním slasti
Autor Koza, 27.11.2009
Přečteno 762x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Niky88, harmony, bobi bobie, Boudicca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hrdlu dej vše co ráčí,
na jak dlouho to však stačí?,
vždyť přeci s jídlem roste chuť,
v té slasti lásky šťastná buď.
Ahojky Bobi

27.11.2009 10:10:00 | bobi bobie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí