Ivaně prosím

Ivaně prosím

Anotace: snad..

O' má malá dívko

Já bloudím nocí životem
Ty , která stojíš na konci
jsi mým světlem
i mým přáním

Silou do života
Chutí zemřít

Chuť stejná jako po lásce

Jsi tak krásná
A já jen bloudím
Nezhasínej , Lásko má

Nemám sílu , sám se ztrácím
podej mi ruku
vrať mě zpátky

Stále věřím
Moc času mi nezbývá
Autor fisico, 28.11.2005
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí